Kumaha ngeunaan turun naek harga baja

Sakumaha anu urang terang, harga baja tetep turun dina jaman baheula, janten nalika éta tiasa dieureunkeun? Ayeuna harga baja langkung mirah tibatan sayuran, upami kaayaan ieu diteruskeun, éta bakal janten panyakit pikeun sadaya industri anu aya hubunganana. pamaréntah Cina ngaluarkeun aturan ékonomi pikeun mantuan on exporting, kawas laju ex-robah, ngurangan dipikaresep, inovasi; Mudah-mudahan urang tiasa gaduh masa depan anu langkung saé dina ékspor baja.


waktos pos: Oct-14-2021